Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

In een persoonlijk gesprek geven we graag meer uitleg en bekijken we samen met u naar de meest interessante opties. U kan per e-mail of telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers.

Maak een afspraak per e-mail Maak een afspraak per telefoon

Als Fintro Boechout bankagent staat persoonlijke dienst- en adviesverlening centraal. Dit is onze kracht! Wat betekent dit voor u als:

  • zelfstandige?
    Als zelfstandige heeft u nood aan een volledige focus op uw activiteit. Dankzij onze expertise, vindt u gemakkelijk en snel de oplossingen aangepast aan uw professionele situatie.
  • zaakvoerder?
    Met ons bent u in staat om u te concentreren op de groei van uw onderneming en aangepaste oplossingen te vinden voor uw doelstellingen.
  • u een vrij beroep uitvoert?
    Geniet van gespecialiseerd advies in uw domein in elke fase van uw carrière.

Dagelijks bankieren

Ons bankagentschap weet dat de professional van vandaag snel en makkelijk zijn of haar bankzaken moet kunnen regelen. Wij stellen u dan ook alle noodzakelijke hulpmiddelen ter beschikking om bancaire verrichtingen, betalingen en andere financiële stromen te beheren.

Sparen en beleggen

Zelfstandige of ondernemer, met uw professionele activiteit kunt u sparen of investeren in de toekomst. Wij begeleiden u om te bepalen wat het beste bij u past.

Kredieten

Een bedrijfswagen kopen, machines huren, een nieuw gebouw zetten, fondsen verzamelen met het oog op verdere groei … Zoveel belangrijke stappen in uw professionele activiteit die u gemakkelijker tot een goed einde brengt met de hulp van ons.

Fintro is een netwerk van zelfstandige bankagenten waar het de mensen achter de cijfers zijn die tellen. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV. Fintro heeft een distributienetwerk van +/- 300 zelfstandige bankagenten in België.