Meer informatie over de reisverzekering die wij aanbieden?

Dat kan! Maak per e-mail of telefonisch een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin wij de, voor u, meest interessante opties bespreken. U kan er ook voor kiezen om uw reisverzekering online af te sluiten. Door gebruik te maken van de buttons op deze pagina bent zeker dat uw contract door ons beheerd zal worden.

Maak een afspraak per mail Maak een afspraak per telefoon

Direct online uw reisverzekering afsluiten en binnen 24 uur verzekerd zijn?

Voor een gerust gemoed het hele jaar door. Onze complete reisbijstand dekt één jaar lang al uw reizen in het buitenland (verblijven, citytrips, reizen).

U kan deze combineren met een bijstand aan uw voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo.

Ontdek de jaarlijkse reisbijstand Reisannulatieverzekering NoGo Bestel uw jaarlijkse reisbijstand online

Tijdelijke reisbijstand afsluiten?

Dat kan natuurlijk ook!

Een zeer complete reisbijstand die u beschermt tijdens één verblijf in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan uw voertuig en een tijdelijke reisannulatieverzekering. Het tarief houdt rekening met uw bestemming en de exacte duur van uw verblijf, van 1 tot 45 dagen.

Ontdek de tijdelijke reisbijstand Bestel uw tijdelijke annulatieverzekering NoGo online

Door gebruik te maken van een van de linken op deze pagina hier aanwezig, bent u zeker dat uw contract door ons beheerd zal worden.

X