Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

In een persoonlijk gesprek geven we graag meer uitleg en bekijken we samen met u naar de meest interessante opties. U kan per e-mail of telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers.

Maak een afspraak per e-mail Maak een afspraak per telefoon

Wij zijn een zelfstandige bankagent in Boechout en omgeving. Persoonlijke dienst- en adviesverlening staat bij ons centraal. Dit is onze kracht! U geniet in de verschillende fasen in uw leven van een stabiel en vertrouwd contact met ons kantoor.

Dagelijks bankieren

Dagelijks bankieren doet u bij ons veilig en snel. Afhankelijk van uw noden en wensen kiest u voor een eenvoudige zichtrekening of een ‘all in’ pakket. U regelt uw geldzaken online, telefonisch of aan de automaat.

Sparen en beleggen

Eén rekening voor al uw sparen. Er zijn vele redenen om te sparen. Met de verschillende spaarrekeningen die wij aanbieden is er altijd een oplossing die bij u past. Belegt u uw geld liever? Wij helpen u graag verder met advies op maat.

Kredieten

Geld lenen voor een voertuig, woning of een ander project? Ons team te Fintro Boechout – Zakenkantoor Reeskens bekijkt samen met u naar de lening* die het beste bij u past, op maat van uw behoeften. Kom gerust langs bij ons voor een afspraak.

*Let op, geld lenen kost ook geld.

Fintro is een netwerk van zelfstandige bankagenten waar het de mensen achter de cijfers zijn die tellen. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV. Fintro heeft een distributienetwerk van +/- 300 zelfstandige bankagenten in België.

X