Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken?

In een persoonlijk gesprek bekijken we samen met u naar de meest interessante opties. U kan per e-mail of telefonisch een afspraak maken met één van ons.

Maak een afspraak per e-mail Maak een afspraak per telefoon

Bankagentschap en verzekeringskantoor Reeskens

Ons bank- en verzekeringsteam bij zakenkantoor Reeskens bestaat uit Lut, Katrien en Bart. Graag stellen wij ons kort even aan u voor.

Lut Reeskens

Lut is sinds 1994 actief op kantoor en kent alle cliënten door en door. Zij is in de voetsporen getreden van haar ouders. Omwille van haar jarenlange ervaring kan u met alle vragen rond bankzaken en beleggingen bij haar terecht.

Katrien Degraeve

Katrien is de dochter van Lut en Piet en ze legt zich op kantoor vooral toe op alle verzekeringsdossiers. Daarnaast volgt ze ook alle schadedossiers nauwgezet op.

Bart Tirry

Bart is reeds meer dan 20 jaar actief in de financiële wereld. Sinds 2016 heeft hij het team van Zakenkantoor Reeskens vervoegd. Voor al uw vragen rond professionele- en privékredieten kan u bij hem terecht.

Lut, Katrien & Bart

Fiscaal Accountants-kantoor Piet Degraeve

Het Fiscaal Accountants-kantoor Piet Degraeve bestaat uit Piet en Ben. Graag stellen wij ons kort even aan u voor.

Piet & Ben

Piet Degraeve

Piet is de zaakvoerder van het Fiscaal Accountants-kantoor dat op dezelfde locatie gevestigd is. Dit heeft als groot voordeel dat er voor onze zelfstandige cliënten een totaaladvies kan aangeboden worden. Dit omwille van de goede samenwerking tussen Zakenkantoor Reeskens en het Fiscaal Accountants-kantoor van Piet Degraeve.

Ben Heylen

Ben is de vaste medewerker van het Fiscaal Accountants-kantoor. Samen met Piet verwerkt hij alle dossiers voor eenmanszaken en vennootschappen. De meeste van onze cliënten kennen Ben al van bij de start van het kantoor.

X